Uppnå högre kommunikationseffekt med planning på kundsidan.

PlannerFed består av erfarna marknads- och kommunikationsstrateger. Vi är duktiga på att förstå varför din kund köper av dig och kan därför hjälpa dig att utveckla vad ditt erbjudande innehåller och hur det presenteras. Det gör att vi både kan hjälpa dig att sälja mer och lönsammare och samtidigt se till att du får ut mer av dina ordinarier kommunikationskonsulter.

Tre sätt att använda oss

  • 1. Inspirations­möte

    Under några timmar med dig och din ledningsgrupp visar vi på insikter och möjligheter och ställer relevanta frågor för att utveckla ditt erbjudande. Syftet med mötet är inte i första hand att hitta lösningarna utan att inspirera och identifiera vilka frågor som är viktiga att fokusera på framöver.

  • 2. Projekt

    Positionering. Segmentering. Varumärkesstrategi och -innehåll. Digital strategi. Designutveckling. Kampanjutvärdering och effektuppföljning. Skälen att använda någon av våra konsulter är lika många som vi är. Oavsett skälet får du en erfaren och självgående resurs som ”been there, done that”. Allt till ett fast pris och tydlig projektplan.

  • 3. Coach

    Marknadsföring blir allt mer komplext. Samtidigt som varumärke och kundrelationer blir allt viktigare finns det ofta allt mindre resurser för att hantera alla frågor som marknadsavdelningen ansvarar för. Ta då hjälp av en av våra erfarna konsulter som regelbundet bollplank och strategisk resurs.