Vinn fler pitcher med hjälp av Sveriges mest erfarna byråplanners

PlannerFed består av erfarna planners och strateger med olika kompetensprofiler. Med vår kunskap om konsumentinsikt och köpbeteende hjälper vi dina kreatörer att fokusera på rätt kreativ utmaning tack vare en inspirerande brief. Samtidigt kan vi hjälpa dina kundansvariga att stärka relationen med sina uppdragsgivare genom att visa hur affären med slutkonsumenten kan utvecklas.

Tre sätt att använda oss

 

  • 1. Pitch

    Har ni insikterna, branscherfarenheten och resurserna att landa det där nya uppdraget? Ta hjälp av någon av våra erfarna planners för att säkerställa att ni kan ta fram rätt strategi och rätt idé. Sedan väljer ni själv hur länge samarbetet fortsätter: är det bara för att vinna pitchen, eller ska det fortsätta när uppdraget är i hamn?

  • 2. Projekt

    Positionering. Segmentering. Varumärkesstrategi och -innehåll. Digital strategi. Designutveckling. Kampanjutvärdering och effektuppföljning. Skälen att använda någon av våra planners och strateger är lika många som vi är. Oavsett skälet får du en erfaren och självgående resurs som ”been there, done that”. Allt till ett överenskommet pris och med en tydlig projektplan.

  • 3. Coach

    Marknadskommunikation blir allt mer komplext. Samtidigt som dina kunder får allt fler utmaningar att hantera ställs det större krav på byrån att kunna leverera kloka råd och aktiviteter oavsett disciplin. Ofta handlar detta om frågor som inte per automatik resulterar i traditionell byråproduktion, men som är minst lika viktiga för kunden. Ta då hjälp av en av våra erfarna konsulter som regelbundet bollplank och strategisk resurs.