Planningtjänster för annonsörer och byråer.

Av oss kan du köpa små insikter och enkla lösningar som leder till stora förändringar.

 

  • KOMMUNIKATIONS­BYRÅER

    Våra planners kan förstärka byrån i många olika roller: som extra resurs i ett avgränsat projekt, för en eller flera kunder eller för en pitch. Eller varför inte som ett återkommande internt bollplank som förstår kundens perspektiv i en allt mer komplex kommunikationsvärld?

  • MARKNADS­AVDELNINGAR

    PlannerFed består av erfarna marknads- och kommunikationsstrateger. Vi är duktiga på att förstå varför din kund köper av dig och kan därför bistå med att utveckla vad ditt erbjudande innehåller och hur det presenteras. Det gör att vi både kan hjälpa dig att sälja mer och lönsammare, och samtidigt se till att du får ut mer av dina ordinarie kommunikationskonsulter.

  • INHOUSE­BYRÅER

    Våra erfarna planners och strateger är en välkommen extra resurs för inhouse-byrån. Med vår kunskap om konsumentinsikt och köpbeteende hjälper vi kreatörerna att fokusera på rätt kreativ lösning tack vare en bättre och mer inspirerande brief. Samtidigt kan vi utveckla inhouse-byråns roll mot de interna uppdragsgivarna genom att föra in kundperspektivet och visa hur affären med slutanvändaren kan utvecklas.